Dawn-2

Introductie nieuwe Diamond Approach-groep: 25 juni 2016

Dawn-2

In 2017 start een nieuwe Diamond Approach-groep in Nederland. Hiervoor is er op 25 juni 2016 een introductie, zodat je kunt kijken of dit wat voor je is.

Deze introductiedag is in De Roos in Amsterdam. Meer informatie erover staat op de site van de Ridhwan-school.

Wat de school doet

In deze spirituele school staat de "Inquiry"-oefening voorop. Hierbij onderzoek je wat je ervaart, wat je voelt en denkt. Je maakt daarmee bewust, waar je je eerder minder bewust van was. Doordat je je meer van jezelf bewust wordt, verwerk je ervaringen uit je verleden, waardoor je meer en meer echt jezelf wordt.

Naast Inquiry wordt er in deze spirituele school gewerkt met verschillende vormen van meditatie.

De methode van de school wordt de "Diamond Approach" genoemd (of "Diamantbenadering"). Je kunt erover lezen in de boeken van A.H. Almaas. De voertaal is Engels, omdat ook studenten uit omringende landen in de groep zullen komen.

Mijn eigen ervaringen met de Ridhwan

Zelf ben ik sinds 2006 student van de Ridwan-school. Ik heb de benadering van de school altijd als zeer respectvol ervaren en als bijzonder accepterend van iedere emotie en ervaring die je maar kunt hebben.

Ik ben er innerlijk bijzonder door veranderd. Ik ben veel kalmer geworden en veel meer mezelf. Ik ben veel opener geworden en begrijp mensen een stuk beter dan vroeger.